بهره‌گیری از ظرفیت اقامتی روستاهای گردشگری خوزستان در نوروز ۱۴۰۳

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز خوزستان گفت: برای اولین بار بهره‌گیری از ظرفیت روستاهای گردشگری استان برای اقامت گردشگران در نوروز ۱۴۰۳ پیش‌بینی شده است که این مهم با همکاری دهیاری‌ها عملیاتی می‌شود.

به‌گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، محمدحسین ارسطوزاده، شامگاه دوشنبه هفتم اسفندماه ۱۴۰۲ در نشست ستاد هماهنگی سفرهای نوروزی در فرمانداری ویژه دزفول عنوان کرد: روی بیش از چهار هزار روستای استان مطالعه شده است که از این تعداد، ۲۶۷ روستا دارای ظرفیت گردشگری به عنوان روستاهای هدف شناسایی شدند و این در حالی است که تا پیش از این فقط ۱۴ روستای معروف گردشگری در خوزستان وجود داشت که با این مطالعه، روستاهای دارای جاذبه گردشگری در این استان افزایش چشمگیری دارد و از این ظرفیت برای رونق اقتصادی این روستاها استفاده می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با بیان این‌که برخی از این روستاها دارای زیرساخت‌های اقامتی از جمله اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی هستند، ادامه داد: روستاهای شناسایی‌شده دارای ظرفیت‌های طبیعی، مذهبی، میراث‌فرهنگی و یا صنایع‌دستی هستند.

او گفت: برای نخستین بار بهره‌گیری از ظرفیت روستاهای گردشگری استان برای اقامت گردشگران در نوروز امسال پیش‌بینی شده است که این مهم با همکاری دهیاری‌ها عملیاتی می‌شود.

ارسطوزاده بیان کرد: دهیارانی که علاقه‌مند به میزبانی از گردشگران و مهمانان نوروزی در روستاهای دارای ظرفیت گردشگری هستند می‌توانند با اعلام آمادگی و فراهم کردن برخی الزام‌ها، روستای خود را به عنوان مقصد گردشگری به گردشگران معرفی کنند.

او دزفول را یکی از شهرستان‌های سرآمد خوزستان دانست و ادامه داد: دزفول با تاریخ بسیار کهن و جاذبه‌های گردشگری ارزشمند دارای ظرفیت‌های کم‌نظیر گردشگری است که از این ظرفیت برای توسعه اقتصادی این شهرستان باید استفاده کرد.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز خوزستان، آمار بازدیدهای ثبت‌ شده مهمانان نوروزی در سال گذشته این استان را حدود هشت میلیون بازدید اعلام کرد و گفت: باتوجه به وضعیت آب و هوایی پیش‌بینی می‌شود ورود مهمانان نوروزی طی امسال نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری داشته باشد.

او گردشگری را موضوعی فرابخشی عنوان کرد و افزود: کیفیت میزبانی از مهمانان نوروزی و گردشگران نیاز به کار جمعی دستگاه‌های مختلف در شهرستان‌ها دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و  صنایع‌دستی خوزستان، بر برنامه‌ریزی برای بهره‌مندی اقتصادی جوامع محلی از فرصت حضور گردشگران تأکید و اظهار کرد: برنامه کاربردی تلفن همراه برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری خوزستان تهیه شده است که در این نرم‌افزار همه ظرفیت‌ها و مقاصد گردشگری در شهرها و روستاهای خوزستان به گردشگران معرفی می‌شود.

آمادگی برای ایجاد غرفه‌های صنایع‌دستی در مجتمع سینمایی دزفول، برگزاری شب‌های فرهنگی با اجرای گروه‌های فرهنگی و هنری در مجتمع فرهنگی، ایجاد پنج ایستگاه از من بپرس در ورودی‌های دزفول، پاک‌سازی و جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی حاشیه جاده‌ها و محورهای اصلی شهرهای دزفول تا عمق ۱۵۰ متری، برپایی سیاه‌چادر، برگزاری نمایشگاه صنایع‌دستی در ورودی شهر، استمرار هرس درختان، تکمیل روشنایی معابر و بوستان‌ها از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1402120800368
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha